Nyt fra FNYK

Nyt fra FNYK

13. november 2022: Workshop i atelieret om Monotypi. Det var grafiker Pernille Meislov,
der hjalp os til at prøve teknikken som de 12 deltagere syntes var spændende. 

15.-17. oktober 2022: Efterårsudstillingen 2022 I Kulturhuset i Fredensborg blev afholdt med 22 medlemmer der viste god kunst med mange spændende teknikker i både sal og underetage. Denne udstilling var en temaustilling bygget over slot og bys 300 års jubilæum og Dronningens 50 års regeringsjubilæum. En stor succes var fællessangen efter højskolesangbogen. Desuden var der foredrag om kunstnere i Fredensborg gennem tiderne.

17.09.2022: Der var gang i maleriet med børn på Fredensborg Bibliotek. En god håndfuld skønne unger og deres forældre mødte op til maleri. Der blev malet prinsesser, blomster, køer og meget andet. Billederne kan ses på biblioteket til 30. september. FNYK har et godt samarbejde med Fredensborg Bibliotek.
Vi laver en lignende famileaktivitet til foråret 2023. 

22.08.2022: Vi var på medlemstur til  Frederiksborgmuseet. Vi så bl.a. udstilling om dronninger og prinsesser. Især Kronprinsesse Mary portrætter og kjoler mv. var spændende at se. Efter museet drak vi kaffe i Cafe Havehuset i Frederiksborg Slotshave. En dejlig dag med FNYK.