Der diskuteres maleteknikker i atelieret.

Atelier FNYK

Måske landets eneste atelier med adgang til have og springvand, guldfisk og åkander ... haven er super hyggelig med blomster og bænke.

1. august 2016 rykkede de første kunstnere ind på Fredensborg Forsynings lokaler på Højvangen 25.

Det var en stor dag for os. 20 af foreningens kunstnere får nu adgang til det store flotte og lyse lokale mede udsigt til hyggelig have med springvand. En mulighed alle FNYKs medlemmer får tilbudt.

 

Det har været en lang rejse som startede med en ansøgning om kommunetilskud til lokaleleje i Fredensborg by. De 50.000 kr., som vi fik bevilget rakte dog ikke til de meget høje huslejer i byen. Beløbet gik tilbage i kommunekassen. Nu fandt vi så de skønne lokaler på forsyningen i Højvangen. Dem må vi selv bekoste, hvilket kan lade sig gøre efter vi fik en god aftale som vi økonomisk kan overkomme. Der er plads til flere kunstnere. Hvis du er medlem af FNYK og gerne vil prøve at være med i et kunstnerfællesskab, skal du ikke tøve med at være med til med de kun 200 kr. om måneden, det koster.

 

Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig som benytter af værkstedet, kan du kontakte  koordinator, Tanja Holmstrøm Rasmussen, mail: tjoer2@hotmail.com.

 

Bliv medlem af FNYK!

Der er ca. 100 medlemmer i FNYK og der er også masser af plads til dig! Indmeldelse her

Du kan læse mere om foreningen i vores medlemsfolder,

Hent folder om foreningen her.

– eller du kan maile til:  jh@artmind.nu

og få yderligere oplysninger
Hent foreningens vedtægter (pdf)

Udstillingsmuligheder!

For medlemmer er der mange muligheder for at udstille bl.a. på Fredensborg Bibliotek og i Kulturhuset Fredensborg Gamle Biograf.

Læs mere.


Se Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio.
Sponsorer for FNYK:

Op til 20 % rabat på indramning.

Læse mere her
Medlemstilbud:

Opspændte lærreder i mange formater
Læs mere om mål og priser her