Det er FNYK

FNYK nu over 130 medlemmer!

 

At være en stor kunstforening forpligtiger til at tænke på fremtiden og overveje, hvordan foreningen bedst udsvikler sig. FNYK har i sine vedtægter bl.a. stående, at foreningen skal interessere sig for kunst i den bredeste forstand. Kunstforeningen skal altså med andre ord være opmærksom på den oplevelse musik og tekst kan give gerne i et samspil med billeder.

 

FNYK har gode erfaringer med at lave arrangementer sammen med andre af kommunens foreninger, bl.a. Madam Mangor og Den Spanske Kulturforening har skabt festligt fællesskab med FNYK.

Men også foredrag om kulturelle emner står på programmet.

 

Foreningen udstiller flere steder i Fredensborg by. På Benediktehjemmet, Fredensborg Bibliotek, Bøgelunden fælleshus og flere andre steder. Vi vil vise kunst, hvor mennesker mødes.

 

FNYK arbejder på at finde måder, hvor foreningen fremover kan komme i kontakt med børnefamilier. Der har tidligere været afholdt tegne- og male dage for børn under vejledning af de erfarne kunstnere.

 

Kunst kan være med til at binde bysamfund sammen. Eller mennesker med forskellige politiske holdninger eller forskellige aldre kan diskutere kunst og dermed blive lidt klogere på sig selv og verden.

Det er FNYK

Bliv medlem af FNYK!

Der er over 135 medlemmer i FNYK og der er også masser af plads til dig!

Du kan læse mere om foreningen i vores medlemsfolder, som du kan downloade her.

eller du kan maile til: elsebeth@rocketmail.com

Udstillingsmuligheder!

Mange muligheder for at udstille bl.a. på Fredensborg Bibliotek og i Kulturhuset Fredensborg Gamle Biograf.

Se listen!

 

Sponsor: